Tue 8.1. 00:00 - 02:00
Kantvikin koulu
Kantvikin koulu Toppapolku 2, 02460 Kantvik Show on map
01-08 - 2019-05-07 Registration closed Space left8

ILMOITTAUTUMINEN TEHDÄÄN RYHMÄÄN TULEVAN LAPSEN /LAPSIEN NIMELLÄ.

KEVÄÄN KAUSIMAKSU: 88 € / perhe ja lapsen/lapsien jäsenmaksu 10 €/henk vuodelle 2018. Jäsenmaksu maksetaan kerran /kalenterivuosi.
Laskut lähetetään sähköpostitse. Kausimaksu on perhekohtainen, jäsenmaksu lapsikohtainen. Kaikki mukaan tulevat lapset ilmoitetaan erikseen.

Ryhmässä on mahdollista käydä kaksi kokeilukertaa maksutta.
Mikäli ryhmässä ei jatketa, peruutetaan paikka sähköpostitse kurssivastaava@kirkkonummenurheilijat.fi
Peruuttamattomasta ryhmäpaikasta veloitetaan puolet kausimaksusta.
Ryhmä ei kokoonnu 19.2., 30.4.

VARUSTEET: Lapselle ja aikuiselle sisäliikuntaan sopivat sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet. Esim. t-paita, verkkarit / shortsit , paljaat varpaat tai ohutpohjaiset sisätossut.

Perhetemppu-tunnilla lapsi ja aikuinen jumppaavat ja kokevat liikkumisen iloa yhdessä.
Perhetempputunnilla harjoitellaan erilaisia teline-, akrobatia- ja temppuiluliikkeitä. Oman aikuisen avustuksella temppuja on mukava harjoitella. Kehonhallinta ja liikunnalliset taidot kehittyvät lapsella ja aikuinenkin voi oppia uutta!
Ryhmässä puretaan energiaa juosten, temmeltäen ja leikkien. taito-osiossa harjoitellaan temppua tai taitoa sekä temppuillaan ja taiteillaan rataosuudella.

Kantvikin koulu Toppapolku 2, 02460 Kantvik Show on map
01-08 - 2019-05-07 Registration closed Space left8

ILMOITTAUTUMINEN TEHDÄÄN RYHMÄÄN TULEVAN LAPSEN /LAPSIEN NIMELLÄ.

Ryhmässä on mahdollista käydä kaksi kokeilukertaa maksutta.
Peruuttamattomasta ryhmäpaikasta veloitetaan puolet kausimaksusta.
Ryhmä ei kokoonnu 19.2., 30.4.