Tue 8.1. 00:00 - 02:00
Laajakallion koulu
Laajakallion koulu Laajakalliontie 4 , 02400 KIRKKONUMMI Show on map
01-08 - 2019-05-07 Registration closed Space left1

ILMOITTAUTUMINEN TEHDÄÄN RYHMÄÄN TULEVAN LAPSEN /LAPSIEN NIMELLÄ.
KEVÄT 2019 KAUSIMAKSU: 88 € / perhe ja lapsen jäsenmaksu 10 € vuodelle 2019. Jäsenmaksu maksetaan kerran /kalenterivuosi. Laskut lähetetään sähköpostitse.
Kausimaksu on perhekohtainen, jäsenmaksu lapsikohtainen. Kaikki mukaan tulevat lapset ilmoitetaan erikseen.

Ryhmässä on mahdollista käydä kaksi kokeilukertaa maksutta.
Mikäli ryhmässä ei jatketa, peruutetaan paikka sähköpostitse kurssivastaava@kirkkonummenurheilijat.fi
Peruuttamattomasta ryhmäpaikasta veloitetaan puolet kausimaksusta.
Ryhmä ei kokoonnu 19.2., 30.4.

VARUSTEET: Lapselle ja aikuiselle sisäliikuntaan sopivat sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet. Esim. t-paita, verkkarit / shortsit , paljaat varpaat tai ohutpohjaiset sisätossut.

Perheliikuntaryhmässä lapsi ja aikuinen kokevat liikkumisen riemua yhdessä. Ryhmässä puretaan energiaa juosten, temmeltäen ja leikkien sekä temppuillaan ja taiteillaan rataosuudella. Tuntien aikana tutustutaan erilaisiin liikuntavälineisiin ja opitaan taitoja kuperkeikasta kottikärrykävelyyn. Perheliikunnassa lapsen motoriset taidot ja kehonhallinta harjaantuvat ja aikuisellakin syke nousee.

Laajakallion koulu Laajakalliontie 4 , 02400 KIRKKONUMMI Show on map
01-08 - 2019-05-07 Registration closed Space left1

ILMOITTAUTUMINEN TEHDÄÄN RYHMÄÄN TULEVAN LAPSEN /LAPSIEN NIMELLÄ.

Ryhmässä on mahdollista käydä kaksi kokeilukertaa maksutta.
Peruuttamattomasta ryhmäpaikasta veloitetaan puolet kausimaksusta.
Ryhmä ei kokoonnu 19.2., 30.4.