Sat 12.1. 00:00 - 02:00
Kirkkoharjun koulu
Kirkkoharjun koulu Kirkkotallintie 6 , 02400 KIRKKONUMMI Show on map
01-12 - 2019-05-04 Registration closed Space left9

Perheparkour on tarkoitettu 4-7-vuotiaille lapsille ja vanhemmille/vanhemmalle. Ryhmässä lapsi ja vanhempi liikkuvat yhdessä ja harjoittelevat parkourin taitoja yhdessä ja erikseen. Haastetta riittää niin lapselle kuin aikuisellekin.

KEVÄT 2019 KAUSIMAKSU: 90 € / perhe + lapsen/lapsien jäsenmaksu 10 € vuodelle.
Ilmoittautuminen ryhmään lapsen tai kaikkien mukaan tulevien lasten nimellä. Kausimaksu on perhekohtainen, jäsenmaksun on henkilökohtainen.

Jäsenmaksu maksetaan kerran / kalenterivuosi. Kausimaksulasku ja jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostitse. Ryhmässä on mahdollisuus käydä tutustumassa kaksi kertaa maksutta.

Ryhmä ei kokoonnu 23.2., 20.4., lisäksi huomioitavaa on, että kevään yo-kirjoitusten aikana 9.3.-23.3. sali on suljettu ja tunnit pidetään joko ulkona tai korvaavissa tiloissa, jolloin aikataulu saattaa olla normaalista poikkeava.

OHJAAJA: Tuukka Ruokokoski ja apuohjaaja
Sisäänkäynti saliin yläkoulun sisäpihan puolelta, D rakennus.

VARUSTEET: Sisäliikuntavaatteet: t-paita , shortsit/ verkkarit, paljaat varpaat tai parkouriin soveltuvat sisätossut, juomapullo.

PERUUTUS: Mikäli haluatte perua paikan ryhmässä, tehdään peruutus sähköpostitse kurssivastaava@kirkkonummenurheilijat.fi
Peruuttamattomasta paikasta veloitetaan puolet kausimaksusta.

PARKOURISTA:
Parkour on nopeaa ja ketterää liikkumista paikasta toiseen. Tarkoituksena on liikkua sulavasti ja katkeamattomasti mm esteiden yli, erilaisia pintoja, alustoja ja tasoja hyväksikäyttäen. Parkourata voi lähes missä vain, ulkona erilaisia rakennelmia ja telineitä hyväksikäyttäen ja sisällä erilaisia sisätilojen välineitä ja telineitä hyödyntäen.
Me parkourataan syksy-talvikaudella jumppasalissa, jossa rakennamme esteratoja mm. hyppyarkusta, patjoista, penkeistä, rekeistä, nojapuista pukeista jne. Parkouraus on hauskaa ja kekseliästä liikkumista.

Kirkkoharjun koulu Kirkkotallintie 6 , 02400 KIRKKONUMMI Show on map
01-12 - 2019-05-04 Registration closed Space left9

KEVÄT 2019 KAUSIMAKSU: 90 € / perhe + lapsen/lapsien jäsenmaksu 10 € vuodelle.

OHJAAJA: Tuukka Ruokokoski ja apuohjaaja
Sisäänkäynti saliin yläkoulun sisäpihan puolelta, D rakennus.

Peruuttamattomasta paikasta veloitetaan puolet kausimaksusta.

PARKOURISTA: