Mon 18.2. 10:00 - 19:15
Registration closed
JV-treenisali
Telinevoimistelun treenipäivät aamutreenit ma-ti 10-12.15 tai iltatreenit ke-to 17-19.15
Leirit,kurssit
JV-treenisali
Registration closed
Kurssi
JV-treenisali Munkinmäentie 7, 02400 Kirkkonummi Show on map
2019-02-18 10:00 - 2019-02-21 Registration closed

Telinevoimistelun treenipäivät tytöille ja pojille 8-16 v
Kohderyhmä: Hiihtoloman treenipäivät on tarkoitettu 8-16-vuotiaille telinevoimisteijoille.

Hiihtoloman treenipäivissä harjoitellaan monipuolisesti telinevoimisteluun vaadittavia fyysisiä ominaisuuksia sekä telinevoimistelun osa-alueita etenkin perusvoimistelun, permannon ja hyppyjen tekniikkaa. Hiihtoloman treenit pidetään Intolla KirkUn joukkevoimistelusalissa. Treeneissä käytetään tehokkaasti myös KirkUn uusinta hankintaa: Airtrackia eli ilmavolttirataa.

Aamutreenit: ma 18.2 klo 10-12.15 ja ti 19.2 klo 10-12.15
Iltatreenit: ke 20.2 klo 17-19:15 ja to 21.2 klo 17-19:15

Hinta:

Mukaan voi tulla joko aamu-tai iltatreeneihin tai halutessa kaikille kerroille.
Kahden treenikerran kokonaisuus aamu/tai iltatreenit 25 €

Kaikki treenipäivät aamu-ja ilta ma-to 45€

Ilmoittautumisen yhteydessä merkitse lisätietoja kenttään, osallistuko lapsi aamu/iltatreeneihin.

Ohjelma:
Päivittäin alkulämmittelyt, venyttelyt ja loppuverryttelyt. Sivupisteinä ratoja, koordinaatiota, välineitä, ketteryyttä, lihaskuntoa ja kehonhallintaa.
Maanantai: hypyt, puolapuut/aisa, perusvoimistelu
Tiistai: tasapaino, permanto, airtrack
Keskiviikko: airtrack, perusvoimistelu, puolapuut/aisa
Torstai: tasapainot, hyppy, permanto

Paikka: Into, KirkUn jv-Sali. Osoite: Munkinmäentie 7.
Voimistelijat odottavat aulassa treenien alkua, aluasta siirrytään ohjaajan johdolla harjoitustilaan.
Varusteet: Omalla nimellä varustettu juomapullo, joustavat kehonmyötäiset liikuntavaatteet, paljaat varpaat/voimistelutossut
Ohjaaja: Alina Oksanen + apuohjaaja

Kurssi
JV-treenisali Munkinmäentie 7, 02400 Kirkkonummi Show on map
2019-02-18 10:00 - 2019-02-21 Registration closed

Telinevoimistelun treenipäivät tytöille ja pojille 8-16 v

Aamutreenit: ma 18.2 klo 10-12.15 ja ti 19.2 klo 10-12.15
Iltatreenit: ke 20.2 klo 17-19:15 ja to 21.2 klo 17-19:15

Hinta:

Mukaan voi tulla joko aamu-tai iltatreeneihin tai halutessa kaikille kerroille.
Kahden treenikerran kokonaisuus aamu/tai iltatreenit 25 €

Kaikki treenipäivät aamu-ja ilta ma-to 45€

Ohjelma:
Maanantai: hypyt, puolapuut/aisa, perusvoimistelu
Tiistai: tasapaino, permanto, airtrack
Keskiviikko: airtrack, perusvoimistelu, puolapuut/aisa
Torstai: tasapainot, hyppy, permanto

Paikka: Into, KirkUn jv-Sali. Osoite: Munkinmäentie 7.
Ohjaaja: Alina Oksanen + apuohjaaja