Wed 13.3. 18:10 - 10:35
Kurssi
Gesterbyn koulu Vilhonkummuntie 4, 02400 Kirkkonummi Show on map
2019-03-13 18:10 - 2019-04-10 Registration closed Space left6

Telinevoimistelun naperokurssille ovat tervetulleita kaikki 4-5-vuotiaat tytöt ja pojat.
Kurssilla tutustutaan telinevoimistelun eri osa-alueisiin ja liikutaan käyttäen rekkejä, nojapuita, renkaita, puomia, ponnistuslautoja, trampoliineja ja permantopatjoja.

Monipuolinen telineillä harjoittelu kehittää lapsen motorisia perustaitoja lisäten liikkuvuutta, voimaa ja ketteryyttä. Taitojen harjoittelu tapahtuu telineradoilla sekä leikkien ja mielikuvien kautta.
Tervetuloa mukaan!

Kurssi kokoontuu keskiviikkoisin Gesterbyn koulun liikuntasalissa klo 18:10-18:55. Osoite: Vilhonkummuntie 4, sisäänkäynti pukuhuoneeseen koulun puoleisesta ulko-ovesta. ( EI hammashoitolan puoli)

Varusteet: Ihonmyötäiset joustavat vaatteet, paljaat varpaat tai ohuet nahkapohjaiset tossut. Omalla nimellä varustettu juomapullo. Pitkät hiukset kiinni.
Hinta: 32 €
Ohjaaja: Alina Oksanen ja apuope